Ole Gunnar Solskjærin asema Manchester Unitedin peräsimessä näyttää tällä hetkellä erittäin epävakaalta.

47-vuotiaan norjalaisluotsin miehistö kärsi keskiviikkoiltana nöyryyttävän 1-2-tappion turkkilaisseura Istanbul Basaksehiria vastaan Mestarien liigassa. Viime sunnuntaina se hävisi Arsenalille 0-1-lukemin ja on jo kolmen sarjatappion myötä Valioliigan 15. sijalla kuuden pelin jälkeen.

Sunnuntain valioliigatappion jälkeen manchesterilaisseuran entinen kapteeni Roy Keane epäili, että Unitedin pelaajat hankkisivat Solskjærille tällaisilla esityksillä potkut. Keskiviikon surkean vierassuorituksen jälkeen United on nyt hävinnyt neljä sen edellisestä viidestä pelistään Euroopassa ja Valioliigassa tällä kaudella.

Istanbul Basaksehirille keskiviikon voitto oli sen seurahistorian ensimmäinen Mestarien liigassa. Kuva: Getty Images

– Joskus sanotaan, ettei ole syytä paniikkiin. Tulokset ja suoritukset kuitenkin osoittavat, että paniikki olisi kohdillaan. Ole menettää työpaikkansa tehdessään töitä näiden pelaajien kanssa. Näin tulee tapahtumaan, Keane sanoi Arsenal-tappion jälkeen.

LUE MYÖS: Seuralegendoilta täystyrmäys Man Unitedin esitykselle: ”Häpeällistä, kuin alle 10-vuotiaiden pelissä”

Kun Solskjærilta kysyttiin, oliko hän Keanen kanssa samaa mieltä, vastasi entinen United-hyökkääjä potkupuheisiin hyvin niukkasanaisesti.

– En suostu kommentoimaan tällaisia asioita, Solskjær naurahti Basaksehir-tappion jälkeen.

– Totta kai, vaikka kausi on vasta alussa, mielipiteitä on jatkuvasti esillä. On vain pysyttävä vahvana. Seura on palkannut minut tekemään työtä, jota teen parhaani mukaan taustajoukkojeni kanssa.

Man United News

@ManUtdMEN
🗣️ 'I decline to comment on such a thing'

🚫 Ole Gunnar Solskjaer refused to comment on speculation over his future after defeat against Istanbul Basaksehir.

#MUFC
#UCL

LUE MYÖS: Ole Gunnar Solskjær antoi selityksen Manchester Unitedin nololle tappiolle: ”Se oli anteeksiantamatonta”

Manchester United kohtaa ensi lauantaina Evertonin Valioliigan kahdeksannella ottelukierroksella. Carlo Ancelottin miehistö on vastaavasti kahden ottelun tappioputkessa, minkä takia liverpoolilaisseuran uskotaan taistelevan vähintään yhtä nälkäisesti paluusta voittokantaan.