Manchester United oli toiselle jaksolla tultaessa 0-1 -tappiolla West Hamille Old Traffordilla. Paul Pogban aiheuttaman rankkarin ampui avauspuolikkaan päätteeksi sisään Michail Antonio.

Mason Greenwood päätti 51. minuutilla kauniin sommitelman alakulmavetoon ohi Lukasz Fabianskin; 1-1.

Mason Greenwood is the first 18-year-old to score 10+ goals in a single Premier League season for Manchester United.

Mason making moves. ✨
Only three 18-year-olds have reached 10+ goals in a single Premier League season:

❍ Robbie Fowler
❍ Michael Owen
❍ Mason Greenwood

Man Utd’s wonderkid the first to do so in 22 years. 🤯

United näytti ottavan ottelun ohjakset, mutta molemmilla oli paikkansa. 67. minuutilla Declan Rice esitteli vetoaan ottelussa toistamiseen – vain vahän oikean yläkulman ohi.

Viimeiselle varsinaisen peliajan kympille tultaessa Bruno Fernandes menetti hermonsa, ja puski kevyesti päällään Mark Noblea pelin ollessa keskeytyksissä. Portugalilainen vältti suoran ulosajon, ja selvisi keltaisella kortilla.

Lisämaaleja ottelussa ei lopulta nähty. West Hamille tasapelipiste riitti viimein valioliigapaikan säilyttämiseen. United puolestaan varmisteli paikkaansa neljän parhaan joukossa – tosin nyt viidentenä oleva Leicester on vain pisteen perässä, ja joukkueet kohtaavat King Power Stadiumilla sunnuntaina.