Manchester Unitedin legendaarinen maalitykki Wayne Rooney on sanonut pitävänsä Cristiano Ronaldon kuohuttaneita kommentteja ”hieman outoina” ja tukenut Manchester Unitedia ”ryhtymään tarvittaviin toimiin” portugalilaistähden suhteen.

Ronaldo otti entisen joukkuetoverinsa tikunnokkaan TalkTV:n haastattelussa. 37-vuotias supertähti kommentoi muun muassa Rooneyn ulkonäköä, jonka jälkeen hän haukkui DC Unitedin nykyistä päävalmentajaa ”rotaksi”.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldo haukkui Wayne Rooneya ”rotaksi” – keskustelu Instagram-seuraajista lähti laukalle

Rooney, joka ei tiettävästi suunnitellut antavansa suoria lausuntoja Ronaldoon liittyen, jakoi näkemyksensä kuohuttaneesta haastattelusta perjantaina.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Cristiano on fantastinen pelaaja. Hän ja [Lionel] Messi ovat luultavasti kaksi parasta pelaajaa, jotka ovat koskaan pelanneet, Rooney sanoi CNN:lle.

– Se mitä olen sanonut ei ole kritiikkiä. Sanoin, että ikää tulee meille kaikille, ja Cristianon on vaikea käsitellä sitä.

– Hän antoi haastattelun, ja se on levinnyt maailmanlaajuisesti. Jotkut kommentit ovat hieman outoja, mutta olen varma, että Man United käsittelee asiaa, kunhan se näkee koko haastattelun, ja ryhtyy tarvittaviin toimiin.

LUE LISÄÄ!