West Hamin Michail Antonio sanoo kuulleensa, että Tottenhamin Richarlison ei aio kätellä häntä, kun he kohtaavat seuraavan kerran kentällä.

Antonion, 33, ja Richarlisonin, 26, välinen kuittailu sai alkunsa viime keväänä, kun Hammersin konkarihyökkääjä heitti Newcastlen Callum Wilsonin kanssa vitsiä Richarlisonin vaikeasta debyyttikaudesta Spursissa.

Viime kauden Valioliigassa Richarlison sai enemmän keltaisia kortteja paitansa riisumisesta kuin hän teki maaleja.

Antonio ja Wilson vitsailivat Richarlisonin riisuutumisilla BBC:n Footballer’s Football -podcastissaan.

– Hän on tehnyt neljä maalia tällä kaudella. Kolmella kerralla hän on ollut paitsiossa. Hän on ottanut paitansa pois neljä kertaa tällä kaudella, naureskeli Antonio.

– Hänellä on neljä keltaista korttia. Hän saa kohta pelikiellon, heitti Wilson perään.

Richarlison kuittasi kaksikolle takaisin kesäkuussa kysymällä, kuinka monta maalia heillä on MM-kisoissa. Antoniolla ja Wilsonilla ei ole yhtään, kun taas Richarlisonilla on kolme.

Antonio kommentoi uudessa podcast-jaksossa Tottenhamin hyökkääjätilannetta, mutta sanoi jättävänsä Richarlisonin rauhaan, koska ei halua enää enempää draamaa.

– En kommentoi enää Richarlisonia. Minusta tuntuu, että jotkut ihmiset ovat hieman herkkiä, joten en halua koskea mihinkään, mikä saa ihmiset kiihtymään.

– En aio puhua henkilöstä, joka on sillä pelipaikalla. Sanon vain, että Tottenham tarvitsee hyökkääjän ja siinä se.

Antonio kertoi, että hän oli kysynyt joukkuekaveriltaan Lucas Paquetálta, eikö tämän maanmies Richarlison ymmärrä huumorin päälle.

– ”Mikä sinun kaveriasi vaivaa? Se on vain läpänheittoa. En ymmärrä, miksi hän ottaa sen niin henkilökohtaisesti. Me vitsailemme itsestämme, me vitsailemme muista”.

– Lucas sanoi: ”Sellainen Michy vain on. Sanoin hänelle, että sellaisia te olette, mutta hän vastasi: ’Ei, ei, ei. En aio kätellä häntä, kun pelaamme heitä vastaan'”.