Liverpool on pelannut vahvan syyskauden Valioliigassa. 

Liverpool on parhaillaan toisena Valioliigan sarjataulukossa ja lähtee viikonlopun sarjakierrokselle pisteen Manchester Cityn perässä. Manchester City isännöi Liverpoolia lauantaina Valioliigan huippuottelussa.

Liverpoolin luottopelaajiin lukeutuva Trent Alexander-Arnold kertoi joukkueen asettaneen Valioliigan mestaruuden tämän kauden tavoitteeksi.

– Joukkueemme tavoite on voittaa Valioliigan mestaruus. Se on tavoitteemme tälläkin kaudella. Viime kausi ei ollut tarpeeksi hyvä. Hankimme kesällä useita pelaajia ja kyse oli siitä, että saisimme heidät sopeutumaan joukkueeseen mahdollisimman nopeasti.

Alexander-Arnoldin mukaan Liverpool on hyvin lähellä sarjamestaruutta, jos se onnistuu jatkamaan hyvää virettään loppukauden ajan.

– Olemme todella hyvissä asemissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia ja joukkue on hyvässä iskussa. Haluamme pysyä mahdollisimman lähellä sarjan kärkipaikkaa. Kautta on vielä paljon pelaamatta, mutta toistaiseksi olemme pelanneet niin hyvin kuin mestaruuteen tähtäävä joukkue voi pelata. Jos jatkamme näin, olemme lähellä mestaruutta kauden loppuhetkillä.

LUE MYÖS