Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on toivottanut laitahyökkääjä Jadon Sancholle onnea tämän lainapestille Borussia Dortmundiin.

Sancho, 23, palasi tällä viikolla loppukauden diilillä ex-seuraansa Dortmundiin, josta hän siirtyi kesällä 2021 Unitediin 85 miljoonalla eurolla. Lainasopimus ei sisällä osto-optiota.

Englannin maajoukkuelaituri ei ole yltänyt odotuksiin Old Traffordilla, mutta suurin syy Sanchon siirtoon oli hänen ja ten Hagin julkinen välienselvittely.

Viime syyskuussa ten Hag jätti Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että pelaaja ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”. Siitä lähtien Sancho on ollut pudotettuna edustusjoukkueesta, koska hän ei ole suostunut pyytämään anteeksi ten Hagilta.

Kumpikaan osapuoli ei ole taipunut, joten katsottiin parhaaksi, että Sancho lähtee seurasta – ainakin väliaikaisesti. Vielä ei ole tiedossa, onko hänellä tulevaisuutta Manchester Unitedissa, jossa hänen sopimuksensa jatkuu kesään 2026 saakka.

– Toivottavasti hän voi hyvin, joten toivotan hänelle onnea. Siinä kaikki. Toivottavasti hänellä menee hyvin ja hän menestyy [Dortmundissa], kommentoi ten Hag perjantaina Mirrorin mukaan.

Hollantilaisluotsilta kysyttiin Sanchon lähdöstä myös toistamiseen, mutta ten Hag ei halunnut puhua aiheesta enempää.

– Minä vastasin [edelliseen kysymykseen]. Mielestäni se riittää.

Jadon Sancho

@Sanchooo10
Good to be back on the pitch. 😁

Linkki twiittiin.