Erik ten Hag uskoo edelleen Manchester Unitedin mahdollisuuksiin taistella Mestarien liiga -paikasta. United hävisi sunnuntaina Manchesterin derbyn Manchester Cityn vieraana 1-3-lukemin.

Englantilaisseurojen euromenestyksestä riippuen myös viides sija saattaa tuoda ensi kaudeksi Valioliigasta Mestarien liiga -paikan. Man United on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena 11 pistettä neljäntenä olevaa Aston Villaa perässä.

Myös Tottenham on kuusi pistettä edellä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

– Meillä tulee olemaan uusi mahdollisuus päästä lähemmäksi. Viides sija voi tarjota myös Mestarien liiga -paikan. Meidän täytyy vain mennä ja voittaa ottelumme, ten Hag kommentoi Athleticin mukaan.

Man Unitedilta puuttui sunnuntain City-pelistä useita edustusjoukkueen runkopelaajiaan. Lisandro Martínez, Luke Shaw, Rasmus Højlund ja Mason Mount olivat jokainen sairaslistalla.

Ten Hag oli tyytyväinen omiinsa, jotka onnistuivat osoittamaan kilpailukykynsä Cityn tasoista ryhmää vastaan.

– Meillä on monia loukkaantumismongelmia, mutta meillä oli siitä huolimatta mahdollisuus. Hyvin pienet marginaalit ja olisimme voineet tehdä toisenkin maalin. Me pystymme olemaan kilpailukykyisiä ja osoitimme sen jo FA Cupin finaalissa heitä vastaan. Älkää unohtako, että heidän joukkueensa on maailman paras, ten Hag kommentoi.

LUE MYÖS!