Chelsean hyökkääjä Cole Palmer sanoo, että lontoolaisten projekti tuottaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.

Maanantaina Chelsea kaatoi Newcastlen 3-2 kotikentällään Valioliigassa, ja Palmer, 21, oli taas yksi kotijoukkueen onnistujista.

Nuorukainen on pelannut debyyttikaudellaan Chelseassa 32 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen kymmenen. Maanantaina Palmer syötti Chelsean ensimmäisen osuman ja viimeisteli itse toisen.

Kolme pistettä on kolme pistettä, mutta Chelsea on yhä Valioliigan keskikastissa 11. sijalla. Kannattajat ovat olleet närkästyneitä tällä kaudella, kun pokaaleista aiemmin taistellut seura saattaa jäädä jo toista vuotta peräkkäin paitsi europeleistä.

Palmerin mukaan Chelsean nuori joukkue ja päävalmentaja Mauricio Pochettino tarvitsevat vain aikaa.

– Chelseassa on mielestäni niin paljon lahjakkuutta. Kannattajat eivät näe sitä, te (media) ette näe sitä, mutta uskon, että se vain paranee, kun valmentaja työskentelee kanssamme harjoituskentällä, kommentoi Palmer Sky Sportsille.

– Jos ei ensi kaudella, niin sen jälkeen. Tämä on projekti. Kaikki ovat nuoria ja yrittävät pelata hyvin. Te näette sen ennemmin tai myöhemmin.

Chelsea on heikosta liigasesongistaan huolimatta pelannut tällä kaudella liigacupin finaalissa, ja se on yhä mukana FA Cupissa, josta voi niin ikään päästä europeleihin.

– Olemme yhä FA Cupissa, toivottavasti voitamme sunnuntaina [Leicesterin]. Menemme liigassa ottelu kerrallaan ja toivottavasti nousemme taulukossa. Ikinä ei tiedä, mille sijalle päädymme, sanoi Palmer.

Squawka

@Squawka
Cole Palmer is the first player to score and assist in five different Premier League matches this season:

⚽🅰️ vs. Burnley
⚽🅰️ vs. Tottenham
⚽🅰️ vs. Sheffield United
⚽⚽🅰️ vs. Luton
⚽🅰️ vs. Newcastle

Ice Cole. 🧊

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!