Valioliiga-legenda Alan Shearer pelkää, että Manchester Unitedin hyökkääjän Marcus Rashfordin ura on ajautumassa väärille raiteille.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Athleticin tietojen pohjalta, että Rashford, 26, ilmoitti perjantaina olevansa ”liian kipeä” harjoittelemaan, vaikka hän oli ollut kahtena edellisenä iltana Belfastin yöelämässä.

Rashford oli useiden lähteiden mukaan yökerhossa vain tunteja ennen kuin hänen oli määrä ilmoittautua Unitedin harjoituksiin perjantaina.

United voitti sunnuntaina Newport Countyn FA Cupissa 4-2, mutta Rashford ei ollut lainkaan kokoonpanossa mukana.

Manchesterilaisseura kertoi ennen ottelua, että Rashford ei ollut käytettävissä sairastumisen vuoksi, joten hän jäi seuran harjoituskeskukseen jatkamaan toipumistaan. Kun Unitedin managerilta Erik ten Hagilta kysyttiin hyökkääjästä, hän toisteli, että kyseessä on joukkueen ”sisäinen asia”, jonka hän hoitaa.

Hyökkääjälegenda Shearer päätteli, että kaikki ei voi olla kunnossa.

– Jos kyseessä on ”sisäinen asia”, luulisi, että jotain on tekeillä. Marcus Rashford on valtava lahjakkuus. Olemme nähneet hänen saavan kurinpitoseuraamuksia viime kaudella, kun hän myöhästyi palaverista ennen peliä, mutta jotain on selvästi pielessä – joko kotona tai hänen suhteessaan seuraan, kommentoi Shearer BBC:lle.

– Hän ei voi jatkaa tätä, hän ei voi jatkaa lahjakkuutensa tuhlaamista, koska se ei ole oikein. Hän tarvitsee vahvaa johtamista, jonkun, joka saa yhteyden häneen ja kertoo hänelle, että hän tulee katumaan valtavasti uransa lopussa, jos hän jatkaa näin. Se ei voi jatkua, se pitää selvittää nyt.

– Kolmekymmentä maalia viime kaudella, neljä tällä kaudella. Kun katson hänen pelaamistaan, näyttää siltä, että hänellä on koko maailma harteillaan, joten se pitää selvittää nyt, koska hän ei oikein pysty käsittelemään sitä.

Ben Jacobs

@JacobsBen
🗣️ Erik ten Hag on Marcus Rashford's absence against Newport and dealing with him going to a Belfast nightclub on Thursday evening. "He reported ill, and as for the rest it's an internal matter. I'll deal with it. As I said, it's an internal matter."

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!