Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel on kiinnostunut palaamaan Englantiin ensi kesänä, kertoo Telegraph.

Tuchel, 50, jättää Bayernin kuluvan kauden jälkeen, ja Telegraphin mukaan hänen ykköstoiveensa on paluu Englantiin. Siirtohuhuissa saksalaisluotsia on viety myös muun muassa Barcelonaan.

Bayern Münchenin ja Tuchelin kausi on sujunut alle odotusten, mutta hän on yhä todella arvostettu valmentaja Englannissa.

Tuchel valmensi Chelseaa vuosina 2021-22 johdattaen lontoolaiset Mestarien liigan voittoon ja kolmeen cup-finaaliin Englannin kentillä. Lisäksi Tuchel sai runsaasti kehuja siitä, miten hän toimi Chelsean keulakuvana, kun Ison-Britannian hallitus jäädytti seuran ex-omistajan Roman Abramovitšin varat Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Englannissa saattaa olla lähitulevaisuudessa auki useampikin iso pesti, joista Tuchel voisi olla kiinnostunut. Liverpool etsii korvaajaa Jürgen Kloppille, eikä Erik ten Hagin tulevaisuus Manchester Unitedissa ole täysin varma uuden osaomistajan tultua seuran urheilupuolen johtoon. Lisäksi Gareth Southgaten tulevaisuus Englannin maajoukkueen käskyttäjänä voi riippua menestyksestä kesän EM-kisoissa.

Telegraph Football

@TeleFootball
English clubs on red alert as Thomas Tuchel wants return after Bayern exit

✍️ @Matt_Law_DT @JBurtTelegraph

#TelegraphFootball

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!