Kepa Arrizabalaga oli pelannut Chelsean jokaisen valioliigaottelun tällä kaudella, kunnes keskiviikkoiltana hänet istutettiin vaihtopenkille.

Syy oli kurinpidollinen. Kepa aiheutti melkoisen skandaalin viime viikonlopun Liigacup-finaalissa, kun hän ei suostunut tulemaan vaihtoon ottelun lopussa. Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri suorastaan raivostui, ja Chelsea pidätti nuorelta maalivahdiltaan viikon palkan.

Kakkosvahti Willy Caballero piti keskiviikkoiltana maalinsa puhtaana, kun Chelsea kaatoi huippuottelussa Tottenhamin maalein 2-0. Mutta miltä maalivahtitilanne näyttää jatkossa? Onko Kepa tämän jälkeen yhä ykkösmaalivahti?

– Tietysti, Sarri kommentoi lehdistölle pelin jälkeen.

– Mielestäni tämä [Kepan penkitys] oli oikea päätös. Kepa teki ison virheen. Hän maksoi siitä seuralle ja nyt hän maksoi siitä joukkueelle.

– Mutta nyt se on ohi. Torstaista alkaen hän on taas meidän kanssamme. Hän on joukkueen mukana viikonloppuna. En tiedä, pelaako hän, mutta kahdesta seuraavasta ottelusta ainakin toisen hän pelaa.

– Nuorena sitä tekee virheitä. Kaikkein tärkeintä on ymmärtää hyvin nopeasti, mitä tuli tehtyä. Mielestäni nyt tämä asia on käsitelty.