Monet yllättyivät, kun Chelsea tiedotti kesän siirtoikkunan viime metreillä hankkineensa Cole Palmerin Manchester Citystä.

Chelsea maksoi Palmerista noin 47 miljoonaa euroa. 

21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut vahvan alkukauden Valioliigassa, vaikka Chelsean kausi onkin ollut yhtä vuoristorataa. Palmer on viimeistellyt edelliseen viiteen sarjaotteluun neljä maalia. 

Palmer iski maalin Manchester Cityn verkkoon sunnuntaisessa valioliigaottelussa. Chelsea ja Manchester City tasasivat pisteet hurjassa 4-4 -tasapelissä.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kertoi, ettei Palmer halunnut jäädä joukkueeseen, vaikka Riyad Mahrez lähti Saudi-Arabiaan.

– Palmer sanoi haluavansa lähteä. Sanoin hänelle, että Mahrez on siirtymässä muualle, joten saat saumasi. Palmer vastasi, ettei halua pelata täällä, vaan haluaa lähteä muualle. Sanoin, että se on minulle ok. Palmer on nuori pelaaja ja huipputalentti. Muutoin hän ei olisi ollut joukkueessamme. Hänellä on uskomaton potentiaali ja puhumme mukavasta tyypistä. Palmer pelaa todella hyvin, Guardiola summasi.

Palmer on Manchester Cityn oma kasvatti ja läpäisi seuran junioriputken edeten aina edustusjoukkueeseen asti.

LUE MYÖS